Καμπίνα MaxiVision

Νικητής του βραβείου “Γερμανικός Σχεδιασμός” το 2014, η καμπίνα MaxiVision είναι ένας μοντέρνος, υψηλής τεχνολογίας εργασιακός χώρος, που θέτει νέα πρότυπα όσον αφορά την εργονομία και λειτουργικότητα: δυναμικά αναρτώμενο κάθισμα οδηγού, φιλόξενη ταπετσαρία καθισμάτων συνεπιβατών και πρωτοποριακό σύστημα ελέγχου του κλιματισμού.

Τα σημαντικά χειριστήρια ελέγχου ομαδοποιούνται στο Maxcom υποβραχιόνιο χειρισμού, ενώ η μπροστινή κονσόλα φέρει το Softgrip τιμόνι και το πολλαπλών λειτουργιών σύστημα InfoCenter.

Η iMonitor2 είναι η μεγαλύτερη οθόνη αφής (12 ιντσών) στην αγορά και – κατά παραγγελία - μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με το Agrosky, ένα προηγμένης ακρίβειας σύστημα γεωργίας που συνδέεται με δορυφορικούς δέκτες.

Η καμπίνα MaxiVision αποτελεί το νέο σημείο αναφοράς όσον αφορά την άνεση και τον εργονομικό σχεδιασμό: το υποβραχιόνιο πολλαπλών λειτουργιών, τα υψηλής ποιότητας υλικά και η ευρυχωρία της καμπίνας δημιουργούν ένα φιλόξενο και άνετο περιβάλλον εργασίας, όπου ο οίκος Giugiaro Design έχει βάλει τη διακριτική σφραγίδα του.

MaxiVisionMaxiVisionMaxiVision