Γνήσια Ανταλλακτικά

Πίσω από κάθε εξάρτημα υπάρχει μια σύνθετη διαδικασία ανάπτυξης και κατασκευής του που διέπεται από εξαιρετικά υψηλά πρότυπα ποιότητας. Χρησιμοποιούνται οι πλέον προηγμένες λύσεις, ώστε να μπορούμε να εγγυούμαστε στους πελάτες μας ασφαλή και ανώτερης ποιότητας προϊόντα.

Κινητήρες - Σχεδιασμένοι για γεωργία

Ισχυροί, αξιόπιστοι και αποδοτικοί κινητήρες, σε συνεργασία με τον παγκοσμίως κορυφαίο κατασκευαστή κινητήρων Deutz AG.

Καλύπτοντας ένα εύρος ισχύος 30-395 hp, οι κινητήρες αυτοί είναι αποδοτικοί αλλά οικονομικοί, με «καθαρή τεχνολογία» και φιλικοί προς το περιβάλλον. Έχουν υποβληθεί σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους και κάθε γνήσιο εξάρτημα συμμορφώνεται με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας.

Έμβολα - Ποιότητα & κορυφαία τεχνολογία

Γνήσια έμβολα SDF που διασφαλίζουν τη βέλτιστη λειτουργία και απόδοση του κινητήρα. Τα γνήσια έμβολα SDF εξασφαλίζουν την ιδανική συμπίεση και μειώνουν σημαντικά τα σωματίδια που παράγονται στο θάλαμο καύσης.

Προηγμένες νέες τεχνολογίες έχουν αναπτυχθεί, ειδικά για τη κατασκευή εμβόλων που να πληρούν τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας ώστε να εξασφαλίζεται ότι κάθε τρακτέρ Deutz-Fahr και Same λειτουργεί και αποδίδει το μέγιστο δυνατό του.

Συμπλέκτες

Όλοι οι γνήσιοι συμπλέκτες SDF είναι κατασκευασμένοι για μέγιστη απόδοση και αντοχή, σε συμφωνία με το στόχο της Same Deutz-Fahr για προσφορά ανταλλακτικών υψηλής ποιότητας.

Οι συμπλέκτες αποτελούν θεμελιώδη στοιχεία, όσον αφορά την απόδοση και λειτουργία ενός τρακτέρ Same Deutz-Fahr. Οι γνήσιοι συμπλέκτες SDF, προϊόντα προηγμένης έρευνας και ανάπτυξης υπό αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, έχουν κατασκευαστεί για να κάνουν τη δουλειά σας πιο εύκολη και παραγωγική.

Υδραυλικά και Ηλεκτρονικά

Τα υδραυλικά και τα ηλεκτρονικά έχουν καταστεί καθοριστικοί παράγοντες στην επιλογή ενός τρακτέρ. Η Same Deutz-Fahr είναι πάντα σε επαφή με τις τάσεις της αγοράς και ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες των πελατών της.

Όλα τα τρακτέρ της SDF υιοθετούν υδραυλικά και ηλεκτρονικά συστήματα σχεδιασμένα να υποστηρίζουν την αποτελεσματικότερη εργασία σας, χάρη στη βελτιστοποίηση τους στους τομείς ελέγχου, ευελιξίας, ασφάλειας και άνεσης.

Μετάδοση - Απόδοση και άνεση

Μεγιστοποίηση παραγωγικότητας, ελαχιστοποίηση κατανάλωσης και μια πιο άνετη εμπειρία εργασίας: τα τρία βασικά χαρακτηριστικά του κάθε γνησίου κιβωτίου ταχυτήτων της SDF.

Μπορείτε να βασίζεστε στα γνήσια κιβώτια ταχυτήτων της SDF που έχουν ειδικά σχεδιαστεί για να αντέχουν, τόσο στις καθημερινές εργασίες, όσο και στα βαριά φορτία, χωρίς να θυσιάζεται η απόδοση τους.

Προϊόντα προηγμένης έρευνας και αυστηρού ελέγχου, τα SDF κιβώτια εξασφαλίζουν εύκολη και ακριβή αλλαγή ταχυτήτων και αναστροφή κατεύθυνσης, ακόμα και υπό φορτίο.

Ιμάντες - Κορυφαία απόδοση

Οι γνήσιοι ιμάντες SDF έχουν εξελιχθεί να διατηρούν το υψηλό επίπεδο ποιότητας και τεχνικής υπεροχής των τρακτέρ Deutz-Fahr και Same.

Κινητήρες εξοπλισμένοι με γνήσιους ιμάντες SDF θα συνεχίσουν να εργάζονται βιώσιμα, οικονομικά και αποδοτικά, μεγιστοποιώντας τη διάρκεια ζωής του ίδιου του ιμάντα. Κάθε βήμα στο σχεδιασμό των γνήσιων ιμάντων SDF έχει ως στόχο να προσφέρει συμπαγή, ήσυχη και αντιολισθητική λειτουργία, με δυνατότητα μετάδοσης υψηλής ισχύος.

Φίλτρα - Ανθεκτική ποιότητα

Τα γνήσια φίλτρα SDF είναι σχεδιασμένα για μέγιστη απόδοση κατακράτησης σωματιδίων και προστασίας από επιβλαβείς ρύπους των μηχανικών μερών των τρακτέρ Deutz-Fahr και Same.

Με την εξάλειψη των ρύπων, τα γνήσια φίλτρα SDF αέρα και καυσίμου μπορούν να διαδραματίσουν ζωτικό ρόλο στη μεγιστοποίηση της απόδοσης του κινητήρα, μειώνοντας την κατανάλωση καυσίμου και βελτιώνοντας τη ποιότητα ζωής εντός της καμπίνας. Τα γνήσια φίλτρα SDF έχουν περάσει από αυστηρές δοκιμές ποιοτικού ελέγχου και λειτουργίας και είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας.

Τα γνήσια φίλτρα SDF βοηθούν το τρακτέρ σας να εργάζεται με την ίδια απόδοση και αξιοπιστία, όπως την ημέρα που το αγοράσατε.

Καμπίνα - Ασφάλεια και άνεση

Τα γνήσια παρμπρίζ και παράθυρα καμπίνας SDF είναι κατασκευασμένα για μέγιστη απόδοση και επηρεάζουν σημαντικά το σχεδιασμό του τρακτέρ, σχετικά με τους τομείς της μηχανικής αντοχής, της ασφάλειας και της θερμικής & ακουστικής άνεσης της καμπίνας.

Τα γνήσια παρμπρίζ και παράθυρα SDF είναι διεθνώς πιστοποιημένα, για να παρέχουν το καλύτερο δυνατό προϊόν. Τα σταθερά και ανοιγόμενα πλευρικά παράθυρα, τα πίσω παράθυρα και τα παράθυρα οροφής είναι όλα κατασκευασμένα από ενισχυμένο γυαλί για μέγιστη ανθεκτικότητα και αυξημένη ασφάλεια, σε περίπτωση θραύσης.

Γνήσια αξεσουάρ με πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφάλειας και άνεσης μπορούν να ενσωματωθούν.