Θεοχαράκης Α.Ε.

Η ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1959 και αποτελεί την πρώτη Ανώνυμη εταιρεία του ομίλου επιχειρήσεων Θεοχαράκη. Ένα όνομα που είναι πια συνώνυμο με μία τεράστια γκάμα αγαθών και μηχανημάτων, που καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα καταναλωτικών και επαγγελματικών απαιτήσεων.

Ήδη στις αρχές της δεκαετίας του 1960, η εταιρεία εισχώρησε στην αγορά των Γεωργικών Ελκυστήρων, με την αντιπροσώπευση των Τρακτέρ UNIVERSAL, μία από τις κορυφαίες Μάρκες Τρακτέρ της εποχής.

To 1978, η ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. συνέχισε την επιτυχημένη πορείας της στο χώρο, αναλαμβάνοντας την Εισαγωγή και Αντιπροσώπευση των Γεωργικών Ελκυστήρων SAME στην Ελλάδα.
Το 2001 η DEUTZ-FAHR εμπιστεύθηκε το όνομα της στην Εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. με την εισαγωγή και αντιπροσώπευση στην Ελλάδα των κορυφαίων Γεωργικών Ελκυστήρων και Θεριζοαλωνιστικών Μηχανών DEUTZ-FAHR.

Η Εταιρεία διαθέτει δύο μεγάλους Εκθεσιακούς χώρους στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη:
Αθήνα: σε ένα χώρο 4.500μ2, στο 7ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, στον κόμβο Αχαρνών.
Θεσσαλονίκη: σε ένα χώρο 5.000μ2 στον 5ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Κατερίνης στο Καλοχώρι.

Επιπλέον διαθέτει και δύο μεγάλα Συνεργεία και Αποθήκες Ανταλλακτικών στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.
Αθήνα: στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Παραλία Ασπροπύργου
Θεσσαλονίκη: στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο 5ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Κατερίνης, στο Καλοχώρι.

Το Δίκτυο συνεργατών της εταιρείας περιλαμβάνει 90 σημεία σε όλη την γεωγραφική περιοχή της Ελλάδας με Συνεργάτες έμπειρους και άρτια εκπαιδευμένους, με μεγάλη διαθεσιμότητα σε Ανταλλακτικά & έτοιμους να εξυπηρετήσουν κάθε πελάτη.